Workshops

Fundynamic geeft in-house workshops. Dat is praktisch en goedkoper voor iedereen.

Onder zie je welke workshops ik heb gegeven. Maar laat je niet beperken tot de onderwerpen gegeven. Als je overweegt een workshop af te nemen kun je altijd (gratis) contact opnemen. Ik kom bij je langs, neem door wat je wil bereiken en maak specifiek voor jouw bedrijf een workshop. Klik op de betreffende workshop voor meer informatie.

Hier workshops die al zijn gegeven:

Workshop Unit Testing

Code die je produceert is niet getest. Je zou wel willen maar weet niet hoe. Je hebt gehoord over unit testing maar vind het moeilijk om te beginnen. Wat is unit testing? Wat is het niet? Wat is een unit? Waarom zou ik het doen? Dat leer je in deze workshop.

Workshop Test Driven Development

Je hebt te pakken omtrent unit testing. Maar je wil een stap verder zetten. Je hebt gehoord van TDD maar hoe werkt dat? Wat brengt dat en wat niet? Is het de heilige graal van unit testing? Dat leer je vandaag. Aan het einde van de dag weet je wat TDD is, je kunt het uitvoeren en je weet wanneer je het wel en niet zou moeten toepassen. Bovendien krijg je genoeg oefen materiaal mee voor na de workshop zodat je nog lang verder kunt. Lees meer over de workshop…

Workshop Working with Legacy Code

Je zit in een bestaand project. Je hebt wel eens met unit testing gewerkt maar weet niet goed hoe je bestaande code under test kan krijgen zonder de boel om te gooien. Hoe garandeer je dat je wijzigingen niet bestaande functionaliteiten om laten vallen? Dat leer je in deze workshop. Je leert wat seams zijn, hoe je ze kunt maken. Hoe je meer zekerheid krijgt in de werking van de code en hoe je uiteindelijk met minder (of geen!) angst de code kunt aanpassen.